fbpx

FAQ

Meest gestelde vragen over Uw Duurzame installateur

Ik ga toch niet mijn kennis delen met mijn concurrent?

Iedere installateur krijgt zijn eigen regio. Hierdoor zijn onze installateurs helemaal open tegen elkaar. Er wordt over en weer ontzettend veel kennis gedeeld, zodat je van elkaar leert. Sterker nog: Er worden projecten aan elkaar toegespeeld of samen uitgevoerd. Je wordt hier 100% zeker beter van.

Heb ik echt marketing nodig?

Marketing is de zuurstof van je bedrijf. Je kunt het nu bere-druk hebben, maar we weten dat het over een tijdje weer anders zal zijn. Wil je nu echt minder afhankelijk zijn van aannemers en je eigen klanten kunnen uitzoeken, dan moet je zeker aan marketing doen. Zorg dat je niet het best bewaarde geheim wordt van jouw dorp!

Moet ik mijn inkoop nu helemaal anders gaan regelen?

De installateurs die via ons inkopen bestellen en betalen nog precies hetzelfde als ze gewend zijn. De inkoop tegen onze condities gaat pas in nadat onze inkoopmanager samen met jou bekeken heeft waar en hoeveel je erop vooruit gaat wanneer je via ons gaat inkopen. Wat wij voor je uit handen nemen is conditieonderhoud en het maken van inkoopafspraken. Niet alleen voor de ‘hardlopers’, maar ook juist voor de spullen die je minder vaak gebruikt.

Verdien ik de jaarlijkse investering/lidmaatschapskosten terug?

Ja, deze verdien je zeker terug door onder andere de extra inkoopbonussen die je jaarlijks ontvangt voor 1 april. In de lidmaatschapskosten zit alles inbegrepen aan marketing activiteiten en -uitingen. Bij ons dus geen verborgen marketingkosten achteraf!

Voegt het lidmaatschap inhoudelijk waarde toe en zijn de kosten in verhouding met de opbrengsten?

Je kunt ons zien als een full-service marketing-reclamebureau. Wij hebben specifieke branche en vakkennis van de installatietechniek. We denken professioneel na over iedere klantvraag in combinatie met je product of dienstverlening. Onze prijs is echter niet het reguliere tarief die andere marketing- of reclamebureaus berekenen voor 1 type vraag/opdracht. Bij ons betaal je 1 bedrag waarin alles is inbegrepen aan marketing activiteiten en uitingen, ongeacht de hoeveelheid vragen en opdrachten. De meeste leden hebben hun jaarlijkse lidmaatschapskosten er al uit door 1 vraag/opdracht bij ons neer te leggen.

Zit alles bij de prijs in?

Wij hanteren een vaste bijdrage per maand. Hier zit alles bij inbegrepen. Deelname aan de inkoop, de website die we voor jouw bedrijf maken, de brochures, de e-mailmarketing, Facebook365, het op maat maken van flyers, advertenties en persberichten. En ook zo nu en dan een leerzame of leuke reis. In maart 2018 zijn we voor de 3e keer met onze leden 2 dagen naar de toonaangevende beurs ‘Light+ Building’ in Frankfurt geweest. De grootste fabrikanten zorgden ervoor dat er op die dag Nederlandse standbemanning was die onze groep bijpraten over alle nieuwe ontwikkelingen. Een absolute must voor iedere vooruitstrevende installateur.

Kan ik altijd aansluiten bij Uw Duurzame Installateur?

Nee, dat kan helaas niet. We hebben voor installateurs een ondergrens van 8 medewerkers. We gaan tijdens een gesprek bekijken of we bij elkaar passen. Wij vinden het erg belangrijk dat de ondernemers die zich bij ons aansluiten toekomstgericht denken en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Tot slot kijken we of er nog geen installateur in de buurt zit waar jij gevestigd bent.

Zijn mijn inkoop-, marketing- en privacygegevens veilig bij jullie?

De data is bij ons veilig. Wij werken volgens de AVG met verwerkersovereenkomsten. Hierin staat beschreven welke data we verwerken en wat we met deze data doen. Beide partijen ondertekenen bij start naast een contract ook de AVG verwerkersovereenkomst.

Vinden er nog inkoopanalyses plaats nadat ik lid ben geworden?

Ja zeker. Onze inkoopmanager maakt 2x per jaar een persoonlijk inkoopadvies en komt dit ook persoonlijk met je doornemen.

Tussendoor kijken wij ook op hoofdlijnen mee en sturen bij conditiewijzigingen jou ook deze informatie. Ten alle tijden kun je ook onze inkoopmanager persoonlijk benaderen met specifieke vragen over jouw inkoopsituatie.