fbpx

Over ons

Het bedrijf

Wie zijn we?

Uw Duurzame Installateur is een samenwerkingsverband van ruim 45 elektrotechnisch- en totaalinstallateurs. Alle installateurs werken volledig zelfstandig met behoud van eigen identiteit. Onze installateurs hebben met elkaar gemeen dat ze vooraan staan bij innovaties. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, domotica of en nieuwe technieken.

De organisatie Uw Duurzame Installateur helpt de installateurs bij alles wat niet hun kerntaak is.
Bekijk hier wat wij allemaal doen. 

Historie

 • 2012

   

  Oprichtingsjaar Uw Duurzame Installateur

  Caspar Norg en Ferdinand Hogenes zijn samenwerkingsverband Uw Duurzame Installateur begonnen. Allebei zijn ze afkomstig uit het bedrijfsleven, en hebben ruime marketing- en saleservaring.

 • 2015

  Lancering Uw Slimme Huis

  Met Busch Jaeger hebben wij in 2015 www.uwslimmehuis.nl ontwikkelt met alles over domotica-toepassingen en soorten schakelmateriaal. De leads die we hiermee vergaren sturen we ook door naar onze leden.

   

  2015

 • 2015

   

  Lancering De Verlichtingspecialist

  Samen met Philips Lighting de website www.deverlichtingspecialist.com gemaakt op het gebied van verlichting. We informeren de klanten over de verschillende toepassingen van verlichting.

 • 2016

  Lancering Noodverlichtingspecialist

  In 2016 de lancering van de noodverlichtingspecialist.com. Een website over het onderhoud van noodverlichting. De leads die we hiermee vergaren sturen we ook door naar onze leden.

   

  2016

 • 2016

   

  Lancering Woonoptimaal

  Juni 2016 lancering van de website www.woonoptimaal.nl gericht op langer zelfstandig thuiswonen voor ouderen. Ook in samenwerking met Busch Jaeger. Dit is een geweldige groeimarkt, waar de installateur zijn waarde kan bewijzen.

 • 2017

  Lancering De Intercomspecialist

  Augustus 2017 lancering van www.deintercomspecialist.nl in samenwerking met Bticino. Geschikt voor flats, appartementencomplexen of woningen waar de bewoner of medewerker bij een bedrijf geen goed zicht heeft op wie er voor de deur staat.

   

  2017

 • 2017

   

  Lancering De Installatie Academie

  Zomer 2017 is De Installatie Academie gelanceerd. De Installatie Academie is ontstaan vanuit passie voor de elektrobranche en voor training & opleiding. Caspar Norg (Uw Duurzame Installateur) en Ellis Goedvree (ellisense & Effa Trainingen) hebben hun krachten gebundeld.

 • 2018

  Lancering De Installatie Specialist

  Mei 2018 lancering van de website www.installatiespecialist.nl gericht op het breed aanbieden van de installatie specialist naast specifieke duurzame oplossingen.

   

  2018

Het Team

“De passie van Caspar is om ondernemers te helpen bij hun bedrijfsvoering en ze meer geld te laten verdienen. Met zijn bedrijfskundige en marketingachtergrond heeft hij al honderden bedrijven geholpen met het vinden van kansen en het met meer plezier winstgevender ondernemen.”

Caspar NorgBedrijfskundige & marketingspecialistLinkedIn

“Met de installateurs samen kijken hoe we op een degelijke toekomstgerichte manier hun bedrijfsresultaat kunnen verbeteren. Samen naar de cijfers en processen kijken en hier inzicht ingeven. Ik vind het geweldig om ondernemers met mijn cijfermatige kennis en de kennis van de installatiemarkt verder te helpen.”

Ferdinand HogenesBedrijfseconoom & allround ondernemer in de installatietechniek en strateeg. LinkedIn

“Goed en slim inkopen zorgt voor een groot deel voor een beter financieel resultaat. Je kunt met een scherpe inkoop meer opdrachten winstgevend binnenhalen. Ik help de installateurs hier graag bij. Ik help de installateurs met maken van slimme gunstige keuzes. Kom met alternatieven voor dure producten en denk graag met ze mee!”

Ad BorgsteinSr. inkoper. 30+ jaar ervaring in de elektrobranche. LinkedIn

“Waar ik blij van word? De installateurs volledig te ontzorgen op marketingvlak. Als ze iets nodig hebben, dan help ik ze direct. Wanneer ik even niets van een installateur gehoord hebt, bel ik op of ga ik bij de installateur langs om bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen en om samen met hem een actie op te zetten. Kom maar op met je vragen!”

Tjitske PouwKlantmanager, allround marketeer en altijd de helpende hand. LinkedIn

“Ik hou niet van loze beloften. Ik zorg er gewoon voor dat onze installateurs de plek krijgen die ze verdienen op internet. Dat is bovenaan Google en vol in beeld bij hun klanten. Ik vind het geweldig om voorop te lopen met mijn kennis in de online wereld en help onze leden hier graag bij.”

Abram BosMarketing manager. Weet alles van SEO, SEA & Conversie optimalisatieLinkedIn

Ik houd er van om gave afbeeldingen te maken! Sinds ik een klein meisje was ben ik bezig met creeëren. Schilderen, schetsen, illustraties maken of grafisch ontwerpen. Ik heb een passie voor design en werk graag samen voor een gaaf resultaat.

Annet van den Berg-KoddeGraphic Designer Linkedin

Onze Klanten

Ze delen graag hun ervaringen in diverse klantcases

Onze Partners

Ze delen graag hun ervaringen in diverse Partnercases

Volg ons op social media

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Naam
E-mail *